2011. július 28., csütörtök

Román Zoltán: Mahler és Magyarország - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mahler és MagyarországA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
A jelentős cseh-osztrák zeneszerző, Gustav Mahler (1860-1911) rövid élete nagy részében szoros kapcsolatokat ápolt Magyarországgal, 1888 és 1891 között betöltötte a Budapesti Operaház igazgatói székét is. Kis híján negyedszázad múlt el az óta, hogy a szerző 1986-ban befejezte e könyv angol nyelvű változatát (hogy a nagyvilág is jobban megismerhesse Mahler és a magyarok kapcsolatát), és csaknem húsz éve annak, hogy kiadták (Gustav Mahler and Hungary. Budapest, Akadémiai Kiadó, 1991). Zoltan Roman újra kiadott kötete ráirányítja a figyelmet egy különleges időre és helyre, amely alkalmat és színteret adott egy olyan művész alkotó zsenijének első kibontakozására, akinek az operajátszás művészi és adminisztratív gyakorlatára tett hatása a mai napig is jól érezhető. A szerző elsőként a zeneszerző és hazánk kapcsolatait az 1888 előtti időszakban mutatja be, majd a Magyar Királyi Operaház első éveivel foglalkozik. Roman ismerteti Mahler igazgatói időszakát, utána mind a zeneszerző-karmester Magyarországgal való kapcsolatát, mind a dalszínház további történetét is bemutatja az új intendáns, Gróf Zichy Géza időszakában (1891-1894). A kötet újabb kiadása kapcsolódik a zeneszerző születésének 150. és halálának 100. évfordulója alkalmából szervezett rendezvénysorozathoz. A könyvet alapos jegyzetapparátus, valamint fekete-fehér képmelléklet zárja. A zenetörténet iránt érdeklődők számára kifejezetten ajánlott kötet. ISBN: 978-963-9973-22-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 940 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:21
. Román Zoltán: Mahler és Magyarország - Jelenlegi ára: 2 940 Ft