2011. december 26., hétfő

SAMSUNG LED LCD HD TV 32" 81cm - Jelenlegi ára: 110 000 Ft

Terméktulajdonságok
Anynet+
Élvezze a házimozit drámai bonyodalmak nélkül. Az Anynet+ lehetővé teszi, hogy az összes egymással kompatibilis, HDMI kábellel összekötött Samsung audio és video eszközt egyetlen távirányítóval kezelje. Elegendő egyetlen kézmozdulat, az asztalnyi távirányítóval folytatott küzdelem helyett.
 
4 HDMI
Mindössze egy kábelre van szükség, és televíziója máris csatlakoztatható további audio és video eszközökhöz. A HDMI bemenet lehetővé teszi, hogy tömörítés nélkül importáljon különféle tartalmakat, többek között képeket és videókat digitális kamerájáról és multimédiás számítógépéről. Ennél már nem is lehetne egyszerűbben mindezt széles HD képernyőn élvezni.
Amikor a természet ihletése stílusosan ölt formát
A Samsungot megihleti a természet szépsége, amely most a legújabb LED TV-ket is átjárja. Minden sorozatban más és más természeti jegyeket lehet felfedezni: Metallic Sensation, a fémes csillogás, Mystic Earth, a Föld rejtélye, Stone Black, a kövek feketeségével, Rythmic Lines, a természet vonalaival és Sierra, az érintetlen szépség. A külső megjelenés mindig új arcát mutatja attól függően, hogy milyen szögből nézzük és, milyen fény vetül rá. A műértéssel formázott, ultravékony Samsung LED TV-k megragadják a szépség esszenciáit.
Wide Color Enhancer plus
A „ Wide Color Enhancer Plus" színjavító technológia már a nevében jelzi a feladatát – ami nem más, mint a tökéletes színek létrehozása. Egy igen fejlett képminőség javító algoritmus alkalmazásával a Wide Color Enhancer Plus jelenősen javítja a képminőséget, sőt, rejtett részleteket, színeket jelenít meg. A Samsung Wide Color Enhacer Plus technológiájának köszönhetően a színeket tökéletes szépségükben csodálhatja meg.
Specifikáció
Sorozat
4-es sorozat
Audió
Dolby Digital Plus, Dolby Pulse
DTS 2. 0 + digitális kimenet
10 Watt x 2 hangteljesítmény (RMS)
Hangszóró (lefelé sugárzó)
Mélynyomó
Video
32" (81 cm) képernyőméret
1366 x 768 felbontás
DNIE + Picture Engine
Wide Color Enhancer Plus
50 Hz Motion Plus
x2 Clear Motion Rate
Általános jellemzők
AnyNet+ (HDMI-CEC)
Automatikus csatornakeresés
Automatikus kikapcsolás
Automatikus hangerőszabályozó
 


Jelenlegi ára: 110 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-02 15:59
. SAMSUNG LED LCD HD TV 32" 81cm - Jelenlegi ára: 110 000 Ft